Доброволческа инициатива в СУ-Хаджидимово, е номинирана в национален конкурс

Г-жа Заприна Глушкова и нейните ученици представиха СУ-Хаджидимово

На 27 септември 2020 г. стартира конкурс "Доброволческа инициатива" - 2020 г. За десета поредна година Фондация „Лале“ и Национален Алианс за Работа с Доброволци обяви традиционния си конкурс за най-ефективни и интересни доброволчески инициативи в България.

За участие в него бяха поканени граждански и бизнес организации, читалища, училища, доставчици на социални услуги, културни организации, спортни клубове и доброволчески групи, които през настоящата година са организирали своя доброволческа инициатива, без разлика на целта, място и време на реализация, източници на финансиране, брой и възраст на доброволците.

Г-жа Заприна Глушкова и нейните ученици представиха СУ-Хаджидимово, като участваха в конкурса.

Споделихме доброволческата си дейност, която е с устойчив показател, т.е. започнахме я през 2016 година с учениците от моя клас, които са вече студенти, и продължаваме работа по нея и днес с отделни ученици. Разработката за конкурса направихме с дванадесетокласниците Георги Спахиев и Милка Воденичарова. Надявахме се да успеем и да сме измежду класираните, споделя г-ж Глушкова.

Успехът е налице – участниците са номинирани и тяхната инициатива е одобрена.

„Сега с нетърпение очакваме церемонията и обявяването на наградите, което се отлага заради извънредната ситуация с пандемията КОВИД-19 и новите ограничителни мерки.

По традиция тази церемония се провежда в Президентството лично от президента“, споделя още Глушкова.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK