Цветан Цветанов получи годишната награда „Ангели на благодарността“ на Фондация „Искам бебе“

Снимки: ПП ГЕРБ

Цветанов получи годишната награда "Ангели на благодарността" на Фондация "Искам бебе". Това се случи днес на официална церемония в Народното събрание, на която присъства и председателят на парламента Цвета Караянчева. По време на събитието дамите от "Трио сопрано" представиха своята нова песен "Има надежда", чието създаване е изцяло финансирано от ПГ на ГЕРБ. Пред всички присъстващи на церемонията Цветан Цветанов съобщи, че ПГ на ГЕРБ предоставя безвъзмездно правата върху песента на всяка една кампания в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми.

"Ангелът на благодарността" бе връчен на Цветанов лично от председателя на Фондацията Мария Янева. Тя се обърна към него с думите: "Днес хората масово си подаряват предмети. Вие обаче ни дадохте нещо много по-ценно - надежда, за което ще ви бъдем вечно признателни".

"Поклон пред вас и силата, която имате. Всички двойки с репродуктивни проблеми имат нужда от подкрепа и надежда и съм радостен, че ПГ на ГЕРБ може да допринесе за тази светла кауза", посочи  Цветанов по време на събитието. Той благодари на всички кметове и народни представители, които също са съпричастни с мисията на Фондацията. В края на своето изказване Цветанов пожела на малчуганите всичките им мечти да се сбъднат, както благодарение на тях са се сбъднали мечтите и на техните родители.

На свой ред председателят на Народното събрание Цвета Караянчева приветства всички и сподели, че за нея няма по-хубаво нещо от това кулоарите на парламента да бъдат огласяни от детски смях. "Знаем през какво сте преминали и искам да знаете, че винаги можете да разчитате на нашата помощ", увери родителите тя.

"Днес пред вас стоя не като народен представител, а като баща. Преминах по много тежък път, за да мога днес да се нарека горд родител на две прекрасни деца. За цялото това време се уверих в едно - за да се справиш с подобно предизвикателство са ти нужни две неща - вяра и добри приятели", сподели народният представител от ГЕРБ-Троян Иван Миховски, който е един от най-големите дарители на Фондацията и се е посветил на каузата за повече деца в България.

Смятам, че е изключително добра новина въвеждането на безлимитни ин витро процедури и днес можем да се похвалим, че няма листа на чакащи. За целта бяха инвестирани 17 млн. лева в програмата за ин витро, което демонстрира нашия стремеж за поддържане на добра демографска политика. Това бяха думите на народния представител от ГЕРБ и председател на здравната комисия д-р Даниела Дариткова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK