Наш републикански шампион по борба загина при тежка катастрофа

Снимка: Infomreja.bg

21-годишната спортистка е откарана в критично състояние в болницата, където е починала

Двукратният републикански шампион по борба Силвия Митева е загинала в страшен удар с камион с полуремарке, пишат Gong.bg. Това става ясно от подробностите за инцидента, обявени от ОДМВР Стара Загора. От изявлението става ясно, че 21-годишната спортистка е откарана в критично състояние в болницата, където е починала. За катастрофата е започнало досъдебно производство, а на водача на камиона е взета проба за алкохол.

На 14.12.2020 г., около 15:25 ч., в землището на с. Бяло поле сe e движила товарна композиция, състояща се от влекач с прикачено на него полуремaрке, управлявана от 64-годишен мъж от гр. Хасково. Поради неустановена причина е последвал челен сблъсък с движещия се в обратна посока автомобил, управляван от 21-годишна жена от гр. Харманли. Същата е откарана в критично състояние в УМБАЛ-Стара Загора, където е починала, казват от МВР.

При тестване на водача на влекача за алкохол с техническо средство е отчетен отрицателен резултат. В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал. 1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK