АБВ със сигнал до МЗ, Борисов не спазил мерките в Дъбница и Хаджидимово

Снимка: АБВ

ПП АБВ ще сигнализира здравното министерство и прокуратурата

ПП АБВ ще сигнализира здравното министерство и прокуратурата за неспазване на мерките срещу COVID-19 от страна на премиера – физическа дистанция и защитни маски. Това съобщи пред медиите председателят на ПП АБВ Румен Петков и посочи като пример снимки на Бойко Борисов от личната му фейсбук страница, където той е в непосредствена близост до свои симпатизанти в страната, събрани за групово фото и в болшинството си, включително и премиера, без защитни средства.

„Тази сутрин ми се скъса душицата, като гледах бат Милко (Милко Калайджиев и няколко десетки граждани, които празнуваха в заведение в Пловдив и отнесоха глоби за неспазване на режима на Министерството на здравеопазването) как го наказват. 

Петков показа снимки на премиера Бойко Борисов с граждани от Дъбница и Хаджидимово.

„Това са снимки от вчера и онзи ден. Това е премиерът Борисов в Хаджидимово. Ако на тези подлоги в Министерството на здравеопазването им е останало нещо около сърдечната област, всички поименно като бат Милко. На първо място Борисов. Той ще плати от рушветите, които е грабил от нас, включително от тези хорица. Ще напишем, разбира се, и сигнал. Нали се борим за спазването на мерките, нали тази шайка, начело с онова, дето си боядисва косицата, се бори за мерки. Как ще коментира това поведение на премиера? Премиерът иска да убие тези хора? Премиерът просто е брутален човек, който не е проблем да извършва престъпление? Премиерът, който е готов да събере, с риск на зараза, хора да му ръкопляскат? Да знаем оценката на министъра на здравеопазването или на този пълнеж, който присъства временно в кабинета на Министерство на здравеопазването. Другият, който съсипа Инфекциозна болница който не слиза от екран и който се бори за мерки, който се чуди да ги удължаваме ли? Кой спазва мерки? Никой. Защо бат Милко ще го отнесе? Ще напишем сигнал до прокуратурата с копие до Министъра на здравеопазването. Регионалните здравни инспекторати са на негово подчинение“. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK