Допълнителен нощен влак ще пътува между София и Бургас до края на летния сезон

Снимка: Калин Стоев

Новият влак ще бъде съставен от три седящи вагона и един кушет вагон

БДЖ ще осигури допълнителен нощен влак, който ще пътува през Подбалканската железопътна линия по маршрут София-Бургас-София. Новоназначената композиция ще се движи от утре /5 август/ до 12-ти септември 2021 г., за да може да предложи допълнителна възможност за пътуващите да стигнат до Бургас за предстоящите музикални фестивали край морето.

Новият влак ще бъде съставен от три седящи вагона и един кушет вагон. В по-натоварените дни от четвъртък до неделя към композицията ще бъде добавен и един спален вагон. Влакът ще заминава от Централна гара София в 23:25 ч. и на практика ще осигури още една удобна възможност за пътуване до морето в отговор на повишения интерес към пътуванията през летния сезон. За пътуващите от Бургас за София, допълнителният влак ще потегля от гара Бургас в 22:30 ч.

Клиентите на БДЖ могат да се информират за разписаниeто на влаковете от електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), от служителите на билетните каси и гишетата „Информация”, както и на националния информационен телефон 02/931 11 11.

Билети могат да бъдат закупени онлайн на следния линк https://bileti.bdz.bg/ и от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK