Народният представител Радослава Чеканска се срещна с жители на Бобов дол

Снимки: Пресцентър

Различни казуси и сигнали поставиха граждани по време на изнесена приемна на депутата от ГЕРБ Радослава Чеканска. В приемния си ден Чеканска се срещна с жители на община Бобов дол.

Пред народния представител бе подаден сигнал за спряна автобусна линия в населено място от общината. Редовната транспортна линия до с. Коркина е спряна, а от ежедневните линии, които пътуват до това населено място, са оставени само за дните сряда и петък. По думите на граждани, има договор, който е сключен в началото на месец януари 2018 г. и е за срок от една година. Според тях, нарушаването му засяга също и хората по селата Горна Козница, Голема Фуча и Новоселяне. Народният представител обясни, че казусът не е в нейните правомощия и насочи гражданите към компетентните институции.

Да съдейства за процедурни въпроси относно сформиране на черковно настоятелство към храма в село Бабино бе другият казус, поставен пред Радослава Чеканска, за който тя се ангажира.

По време на приемната, граждани от Бобов дол и селата се оплакаха от постоянно преминаващите тежкотоварни автомобили тип гондола, заради шума, прахта и въздействието им върху асфалтовата настилка. Пред Чеканска бяха поставени също проблеми от ВиК сектора,  инфраструктурни по града и селата. Обезлюдяването, липсата на работни места и перспектива пред младите бяха изведени на преден план като най-сериозни проблеми в община Бобов дол.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK