Народният представител Радослава Чеканска с първа приемна за граждани в община Дупница

Снимка: Пресцентър

Новият народен представител от ГЕРБ Радослава Чеканска организира първия си приемен ден за граждани в община Дупница. Казуси от най-различно естество поставиха пред Чеканска граждани от региона. Сред тях бяха имотни казуси, социални такива, както и търсенето на перспективни работни места.

Представители на местен фолклорен състав също посетиха приемната на депутата от ГЕРБ. Те я потърсиха за информация и съдействи относно европейски и национални програми, чрез които да финансират дейността си. Чеканска се ангажира да съдейства с каквото е по силите й. За тези въпроси, които не бяха от правомощията й, Радослава Чеканска насочи гражданите към компетентните за това институции.

„Това е първата ми приемна като народен представител, но като заместник областен управител на Кюстендил съм провела много приемни. Мога да кажа, че хората идват със сходни казуси”, каза след приемния си ден депутатът от ГЕРБ. Тя заяви, че продължава със срещите с граждани от цялата област и обеща, че ще организира  изнесени приемни в различни общини.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK