Народният представител Кирил Калфин съдейства за решаването на казуси на земеделски производители

Снимки: Пресцентър

Приемна за граждани проведе народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин. Приемният ден на депутата посетиха жители на областния център Кюстендил, както и на съседни населени места. Сред обсъдените теми бе развитието на мащабните инфраструктурни проекти в града, както и програмата за саниране.

Граждани поискаха от народния представител да вземе отношение пред определени институции по техни казуси. Земеделски производители са обжалвали решения на поземлените комисии, след което те са отменени по съдебен ред.

По думите на гражданите, самата Общинска поземлена комисия не желае да ги изпълнява след това. "След като е влязло в сила едно съдебно решение, то трябва да бъде изпълнено", коментира Кирил Калфин. Народният представител се ангажира да проучи въпроса и да съдейства, доколкото е в неговите правомощия.  

Проблеми от личен и битов характер също бяха поставени на вниманието на депутата от ГЕРБ, за които той реагира на момента и намери решение на част от тях.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK