Народният представител Радослава Чеканска пое ангажимент да осигури компютър на детската градина в с. Крайници

Снимки: Пресцентър

Да осигури компютърна конфигурация на детската градина в дупнишкото село Крайници се ангажира народният представител от ГЕРБ Радослава Чеканска. Молбата бе отправена по време на изнесена приемна на Чеканска в населеното място. Персоналът в детска градина "Вяра, Надежда и Любов" се нуждае от нов компютър, за да може да извършва всекидневните си задачи и дейности, свързани с работния процес на заведението.

С народния представител се срещна и директорът на местното основно училище "Христо Ботев" – Гергана Велинова. С нея Чеканска обсъди цялостната учебна дейност на образователната институция и заяви, че в нейно лице винаги могат да срещнат подкрепа. Народният представител от ГЕРБ бе категорична, че образованието е сред основните приоритети на кабинета Борисов и се работи изключително, за да се оптимизира системата и да се увеличават поетапно учителските възнаграждения.

По време на приемната, жители на село Крайници поставиха пред Радослава Чеканска инфраструктурни проблеми и имотни казуси. Въпрос за решаване с поземлен имот и юридически проблем бяха казусите, които Чеканска пое ангажимент да реши веднага. На изнесената приемна присъства и кметът на с. Крайници Мариана Димитрова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK