Народният представител Кирил Калфин проведе изнесена приемна в община Рила

Снимка: Пресцентър

Изнесена приемна за граждани проведе в община Рила днес народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин. Приемната се състоя в Заседателната зала на общинска администрация, където пред депутата бяха поставени десетки казуси от най-различно естество.

Граждани потърсиха за съдействие народния представител от ГЕРБ по проблеми, свързани със социалната сфера и по юридически казуси. От регулярно поставяните проблеми бе и липсата на работни в общината и региона, както и липсата на добра реализация пред младите. Жители на съседната община Кочериново също посетиха приемния ден на депутата.

По време на изнесената приемна бе отбелязан напредъкът по отношение на ВиК инфраструктурата в населените места от общините покрай Рилското корито. За решаването на този проблем Калфин се бе ангажирал на предишна своя приемна с граждани. Той изказа убеденост, че се върви към решаване на проблема с недостига на вода в Рила и Кочериново.

Кирил Калфин се срещна и с кмета на Рила Георги Кабзималски. С него народният представител обсъди напредъка по текущи инфраструктурни проекти в общината. Калфин обеща да съдейства пред съответните институции с каквото е по силите му. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK