БСП представя „Визия за България” в Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча, Хаджидимово, Белица и Разлог

Снимка: БГНЕС

БСП ще разговаря по „Визия за България” с хората от област Благоевград. В сряда, 12 септември, социалистите ще се срещнат с жители на общините Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча, Хаджидимово, Белица и Разлог.

Народните представители Героги Михайлов, Иван Иванов, Георги Гьоков и Богдан Боцев ще се срещнат с жители на Гоце Делчев в малката зала на Дома на културата от 18:00 ч. В читалището в Гърмен, също от 18.00 ч. народните представители Стоян Мирчев, Весела Лечева, Йордан Младенов и Денчо Бояджиев ще разговарят с читалищни дейци от общината.

Народните представители Дора Янкова, Румен Георгиев, Фирип Попов и Денчо Бояджиев ще разговарят с жители на община Сатовча. Срещата ще започне в 18.00 ч. в кафе „Елеганс”. Също в 18.00 ч. в залата на Общиснката администрация в Хаджидимово народните представители Петър Витанов, Пенчо Милков и Цветан Топчиев ще разговарят за приоритетите на Визията с животновъди, тютюнопроизводители и зеленчукопроизводители от общината.

В 18.00 ч., в сряда, в туристическия информационен център към читалището в гр. Белица  народните представители Димитър Данчев, Николай Иванов, Николай Пенев, Валентина Найденова ще разговарят с жителите на населените места в общината. Народните представители  Таско Ерменков, Манол Генов, Кристиан Вигенин, Виолета Желева ще  разяснят приоритетите на „Визия за България” пред жителите на Разлог в малката зала на читалище „Септември” от 18.00 ч.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK