Заради изказване срещу ДПС, БСП поиска оставката на депутата Валентин Касабов

Думите на депутата от „Обединени патриоти“ Валентин Касабов срещу ДПС през вчерашния ден (12 октомври) предизвикаха реакция от БСП. Червените поискаха оставката на Касабов заради езика му спрямо партията на Ахмед Доган, предаде БГНЕС. Според червения депутат Антон Кутев думите на Касабов по адрес на ДПС „са ударили дъното на парламентаризма“.

Припомняме, че Касабов заяви: „ДПС да внимават какво говорят и да не се пречкат в краката ни, защото тези депесарски тахтаби (бел. ред. вид хлебарка), които щъкат нагоре-надолу, много миришат и да внимават, защото можем да ги смачкаме“.

Ние, българските националисти, сме били лоши – може да сме лоши, но сме български националисти, а не националисти на други държави, каза Юлиан Ангелов от патриотите. Първо погледнете от БСП как сте мачкали хора, докато сте били БКП, допълни той. И Тодор Живков искаше да ни смачка, не ни спряха нито дулата на автоматите, нито танковете по пътя на демокрацията.
 
Така председателят на ДПС Мустафа Карадайъ коментира в декларация от парламентарната трибуна атаките от страна на „Обединените патриоти“. Той призова премиера Бойко Борисов да предприеме незабавно действия.
 

 

 

 

 

КОМЕНТАРИ

И това от парламентарна трибуна!!!!!!13:21 - 13.10.2017
"Да внимават какво говорят, да не се пречкат в краката ни, защото тия депесарски тахтаби, които щъкат нагоре-надолу, много миришат. И да внимават, защото можем да ги смачкаме! Тази турска мъзга сме я слушали и мирисали"
ss13:07 - 13.10.2017
не сте цитирали дословно текста, мръсни журналя продажни про...ки.Имаше много по гадни думи.Мръсни мъзги.
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK