Бившият шеф на ДГС-Гърмен, инж. Денис Шенгов - върнат на бял кон на директорския пост

Снимка: Infomreja.bg, Денислав Шенгов

В 17 часа днес, буквално минути преди края на работната седмица, земеделският министър Румен Порожанов подписа заповедта за назначение като директор на ДГС-Гърмен, на бившия директор на същото горско стопанство - инж. Денис Шенгов.

Шенгов бе уволнен от директорския пост в края на април 2015 година, като на негово място бе назначен инж. Запрю Марков, който дотогава бе начело на ДГС-Гоце Делчев.

Причината за рокадата на директорите бе политическа и бе постигната след много доноси и компромати срещу инж. Шенгов.

След повече от 2 години, работещи с уволнения през 2015 г. Шенгов са категорични, че истината е възтържествувала и връщането му на ръководния пост е резонно.

В понеделник новият стар директор на поема официално управлението на гърменското горско стопанство отново.

 

Снимка: Марко Запрев

КОМЕНТАРИ

11107:10 - 21.08.2017
дано този шенгов не е комунист от герб и най после някой като него да се справи със горския мафиоз сандански, отмъкна ранча, сърничани го направиха милионер........................'"
Ужас23:49 - 20.08.2017
Май някой много го заболя че назначиха Дениз Шенгов за директор на ДГС Гърмен този някой май взе пари и лобираше за едно подобие на човек и горски от нанякаде си пък и припомня Майдана на който взе думата без да му е дадена . Бягащ от отговорност човек но пък пръв за службички и то високи . Познай кой е той???????????????
суджук23:30 - 20.08.2017
Да ти еба и горското и ляшниците вдолно дряново нема вода от десет дене отикмета е Умрел
славей либомиров, ореше13:50 - 20.08.2017
Тоя си е поръчал в струмата фа пишат за него че е бил лесовъд на годината. Абе може ли такава наглост и селения бе колеги. Лесовъд на годината беше марконзапрев а не тои

FACEBOOK