Наркомани нахлуха тази нощ в две болнични отделения и ограбиха пациенти

снимки: infomreja.bg

Двама наркозависими нахлуха тази нощ в МБАЛ - Благоевград и ограбиха пациенти. Към 1 часа е обрана лежащо болна жена в отделението "Уши, нос, гърло". Открадната й е дамската чанта, в която имало лични документи, български левове и 25 евро. Единият от двамата нападатели влязъл в стаята на пациентката, след като като преди това двамата срязали с нож мрежата на открехнатия прозорец на приземния етаж.

Наркозависимите, които са стари познайници на полицията, успели да откраднат цигарите и запалката на единствения мъж, настанен в отделението. Ограбеният обаче подгонил крадеца, който се измъкнал обратно през прозореца.

След отделението "УНГ" двамата наркозависими атакували Инфекциозното отделение. Проникнали в помещенията чрез срязване на мрежата на прозорчето на тоалетната, след което се качили на втория етаж при лежащо болните. Крадците ограбили млада майка, която била настанена заедно с бебето си. Взети са й лични вещи и мобилен телефон.

По сигнал на пациентите и болничната охрана за случая е известена и полицията. Към 5 часа тази сутрин с полицейска заповед за 24 часа са задържани двамата наркозависими - 43-годишният Злати Миленков и с година по-младият Мирослав Зарев. Единият от заловените крадци е открит от полицаите скрит в контейнер за смет пред дома му.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK