Манолова: Европейското развитие на Борисов е пълен провал, изгаври се с хората

Източник: БГНЕС

Тя вече не вярва на социологията

Мая Манолова вече не вярва на социологията защото е пропаганда, на който поръчва музиката, коментира тя пред БНТ.

ГЕРБ не могат да печелят, без да манипулират избори, затова използват хартиеното гласуване и подкопават машинното, вярва тя. Една година вицепремиерът Дончев и ЦИК не правят нищо за да има машини.

За наглостта за властта трябва да има отговорност, имаха 1 година и тези хора смятат, че няма кой да ги накаже, за това, че се блокират честните избори.

Трябва да има ревизия на всяка една институция и овластен политик и как приятелския кръг около Борисов се облагодетелства.

Има изход, Белгия има 30 000 машини, могат да се свържат с белгийците и да използват тази опция с белгийски машини.

Манолова обясни, че няма да се прави партия, а с организацията "Изправи се.бг", ще се партнира с граждански организации, ДБГ, Волт, земеделци, Татяна Дончева и с отворен формат, и от ляво, и от дясно.

Каузата е демонтиране на едноличното управление и увеличение на доходите на хората, няма лява и дясна идеология, а грижа за българските граждани.

Европейското развитие на България на Борисов е пълен провал, добави тя. Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Христо Иванов, да кажат, ще се коалират ли с Борисов, не казват твърдо "Не".

Според нея протестът е успешен защото определя местоположението на премиера, него го е страх да е в София.

Доверието във властта се срина и "царят е гол", Борисов е разсъблечен от театралната си маскировка, че е човек на народа.

Ние не сме организатори на протеста, ние сме на протеста, част от него, не сме партия.

Тази жена - Караянчева се е самозабравила и е изнагляла, както и другите, като няма да пуска граждани в НС, ние не сме поданици, това е народно събрание - на народа, коментира Манолова.

Премиерът се изгаври с хората, вместо ниски сметки заради газта, хората платиха най-високите си сметки. В тези хора вече се губи човешкото, добави тя.

Няма как тази власт да продължава да се крепи при тоталния отлив в ГЕРБ, десетки честни хора в тази партия (да там има и честни) се срамуват, коментира Мая Манолова. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK