Napred.BG - новата българска търсачка

Napred.BG е нова българска търсачка, която се появи през 2012 година. Тя е създадена изцяло в съответствие със спецификата на българските потребители, като са взети предвид всички навици и модели на поведение, изведени след дългосрочни наблюдения от страна на екипа, създал търсачката.

Именно тези им действия водят правомерно до описването на търсачката като "разбираща". Това означава, че ако потърсите "бдж разписание" Гугъл ще ви изкара десетки сайтове, въпреки че е очевидно, че Вие искате да отидете в сайта на БДЖ. С Napred.BG ще пестите много време именно благодарение на тези директни резултати и пренасочвания, с които ще Ви радва търсачката.

В случай, че Вашето търсене е нестандартно или изкарването на лични резултати или пренасочването директно към конкретен сайт би било неуместно, то тогава Вие ще бъдете пренасочени към резултатите на Гугъл по конкретното търсене. По този начин Вие може да бъдете сигурни, че нищо не губите от използването на българската търсачка Napred.BG, но пък за сметка на това тя може да Ви изненада с точни резултати, дори и Вашето търсене понякога да е неправилно (като например да сте забравили клавиатурата на кирилица/латиница и напишете някаква безсмислица).

Друго огромно предимство на търсачката е, че тя Ви дава възможността чрез нея да търсите в най-популярните и често използвани сайтове както у нас, така и в чужбина, само с един клик. Като комбинирате това с "облака" на Napred.BG, който запазва най-честите Ви търсения, получавате една доста удобна начална страница, която Ви дава неограничени възможности за търсене не само в Google, но и в много други сайтове.

За да изпробвате търсачката и да се уверите сами в нейните качества посетете http://napred.bg/. За актуална информация около нея може да прегледате нейния блог blog.napred.bg или да следите страницата във Фейсбук.

Можете да научите повече и от това видео в YouTube - http://www.youtube.com/watch?v=YqGALpsG51U.

 

КОМЕНТАРИ

търсачка jabse00:14 - 20.02.2014
А, нямам какво да кажа, честно. :) Просто спам: http://poryazov.com/seo/127-tyrsachkata-jabse
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK