И феновете на Пирин подкрепиха Елезов

Снимка: Pirin Fans

И феновете на Пирин подкрепиха Велислав Елезов. От Фен клуб "Пирин СС" и Фен клуб "Green Eagles" излязоха с обща позиция, в която се казва:

"Феновете на Пирин Благоевград като най-важната част от този клуб се чувстваме длъжни да изкажем най-искрената си подкрепа към нашия приятел Велислав Елезов. Вили е не само част от администрацията на ОФК Пирин вече много години, а самият той е един от най-големите фенове на любимия на всички ни в Югозапада отбор.

Миналата седмица на селския, ремонтиран по европроект за милиони евро, усвоени, разбира се напълно, стадион в с. Крупник се разигра една наистина брутална сцена, където То нападна с ритници и пестници господин Елезов и всичко това пред очите на множество свидетели.

Въпросното То, от позицията на кмет на община Симитли, си позволява най-нагло и безпардонно да лъже и маже, бълнувайки някакви негови измислици и видения (явно срещата му с Боби Михайлов предходоната вечер се е отразила доста добре на музата му) в местен и национален печат и ефир.

Недопустимо е едни от най-следените медии да дават ефир на това нещо, а ще бъде жалко и и за пореден път порочно, но и очаквано, ако полиция, прокуратура и съд не си свършат работа, а именно като не накажат нещото!

Вили завинаги един от нас!".

Фенклуб Пирин СС
Фенклуб Green Eagles

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK