Набират заявления за услугата "Патронажна грижа за върастни хора и лица с увреждания" в Дупница

Снимка: Infomreja.bg, архив

Общият брой на ползвателите на услугата по този проект е 123 лица

Продължава набирането на заявления от кандидат-потребители за здравно-социалната услуга "Патронажна грижа за върастни хора и лица с увреждания", която се осигурява от Община Дупница с финансовата подкрепа на ОП "Развитие на човешките ресурси".

Право на безплатна помощ получават лица на възраст над 65 години, лица с валидно експертно решение на ТЕЛК, лица с хронични заболявания, нуждаещи се от продължително наблюдение и здравни грижи, лица след оперативна интервенция и хоспитализация.

Общият брой на ползвателите на услугата по този проект е 123 лица, като прием на документи продължава и след достигане на броят им.

Ползвателите ще могат да разчитат в зависимост от нуждите си по 2 часа всеки ден на безплатни домашни посещения от специализиран екип от здравни специалисти - рехабилитатори, медицински сестри, арт-терапевти, лекари-специалисти и др.

Живеещите в селата на община Дупница могат да получат повече информация при кметовете и кметските наместници, както и на телефон: 0876 321 066 или в центъра, намиращ се в ж.к. "Дупница", бл.8А, всеки работен ден от 9 до 17,30 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK