Арестуваха баща, изнасилвал дъщеря си

Снимка: Infomreja.bg

Под ръководството на Районна прокуратура-Казанлък, е повдигнато обвинение спрямо С.В., на 40 г., за това, че в периода от месец май 2016 г. до месец февруари 2019 г. в с.Д., обл. Стара Загора, в условията на продължавано престъпление е изнасилил 13-годишно момиче, чрез използване на положение на надзор.

Днес, 12 юли 2019 г., обвиняемият С.В. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

До настоящия етап на разследването са разпитани свидетели, включително и е проведен разпит на пострадалата свидетелка пред съдия, събрани са писмени доказателства, назначени са две комплексни психолого-психиатрични експертизи, с обект на изследване обвиняемия и пострадалото момиче.

Продължават активните действия по събиране на доказателства. Предстоят разпити на свидетели разполагащи с информация, касаеща извършване на деянието, назначаване и изготвяне на медицинска експертиза и събиране на писмени доказателства. Срокът за разследване е двумесечен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK