Отново на театър в Гоце Делчев! Христо Шопов представя "Всичко или нищо"

Снимка: Община Гоце Делчев

Христо Шопов представя в Гоце Делчев Национално турне 2018 с постановката „Всичко или нищо” на 21.05. от 19 часа в Дома на културата. 

„Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас, актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.

След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл.

Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

„Всичко или нищо” разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати.

Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти. И така, нека се потопим в невероятните емоции и прекрасната игра на актьорите във „Всичко или нищо“ на 21.05. в голямата зала на Дома на културата в Гоце Делчев. 

Началото е: 19 ч.билети на касата на дома и в мрежата на Eventim.bg

В ролите: 

ХРИСТО ШОПОВ

ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ

ИРИНИ ЖАМБОНАС

Автор: Лиза Шопова

Режисьор: Лиза Шопова

Сценография и костюми: Антония Попова

Музикално оформление: Светлин Къслев

Продуцент: Лилия Грънчарова

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK