Намериха мъртъв мъжа, убил жена си в Ботевград

Снимка: БГНЕС

Намериха мъртъв 42-годишния мъж, който уби жена си във вторник следобед в Ботевград, в семейното им жилище. Людмил Аяров е открит през нощта. От МВР предполагат, че той се е самоубил с ловно оръжие, което е притежавал законно.

Аяров е намушкал съпругата си Камелия Аярова в областта на шията с нож. Предполага се, че е починала от кръвозагуба. Тя е на 37 години. Според информация на NOVA мъжът убива съпругата си след като разбира, че тя му е изневерила. Тя е имала дългогодишна връзка с друг мъж. 

Людмил и Камелия са се оженили през 2005 година. Имат две деца - момиче на 14 години и момче на 9 години. През последния месец няма информация в семейството да е имало домашно насилие. Преди години Людмил е имал криминална регистрация за хулиганство. 

Тялото на жената беше намерено на метри от шивашко ателие, в което работела. Скандалът между жената и мъжа обаче най-вероятно е започнал още докато жената е била на работа.

Веселин Костов подава сигнал на 112 за инцидента.

Видях вече постфактом какво се е случило и се обадих на 112. След като видях, че идват линейката и полицията, видях дъщерята, която се приближаваше към тялото. Отидох, отместих я и я успокоих. Оставих я в ръцете на служител на МВР. Тя имаше много слаби дихателни действия и аз докато говорех с 112, тялото беше в локва кръв по гръб. Помня, че видях едно колело, но кола не съм видял. /…/ Дамата беше много хубав човек. Имаше доста клиенти в града, не само в квартала. Мъжа го познавах бегло, само се поздравявахме, когато се засечем, разказа той в ефира на „Здравей, България”.

Разправата между Людмил и Камелия е заснета от общински камери, разположени на улицата, на която се е намирало шивашкото ателие. „Записите от камерите са предадени веднага на полицията. Самият акт на убийството не се вижда на камерите, но самата разправа между мъжа и жената са заснети”, обясни заместник-кметът на Община Ботевград, Деян Николов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK