Намериха канабис при проверка на жилище в Благоевград

Снимка: МВР, архив

Същият наркотик е открит и в леки автомобили с водачи от Благоевград и село Дебрен

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която са задържани четирима души.

В петък – 12-и юни, е извършена проверка на жилище в Благоевград, обитавано от двама 24-годишни мъже от града. По време на проверката полицейски служители на Първо РУ в областния град са намерили и иззели около 15,10 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис.

Същият наркотик – около 0,88 грама, е намерен и при проверка на лек автомобил „Тойота Корола“ с 19-годишен водач от гърменското село Дебрен. Проверката е извършена около 23:45 часа на 13-и юни в Дебрен от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев.

На следващия ден около 20:20 часа служители на Второ РУ-Благоевград, са проверили лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 26-годишен благоевградчанин.

При проверката, извършена на улица „Г. Андрейчин“ в Благоевград, са намерени и иззети около 84,7 грама канабис, около 2,2 грама опиат и около 2,6 грама амфетамин.

 По случаите са образувани досъдебни производства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK