„Хорото на ПОБЕДАТА” изиграха в Благоевград седмица преди вота

Снимки: БСП - Благоевград

Лидерът на БСП в Благоевградско Николай Бошкилов и народният избраник Кристиан Вигенин поведоха "Хорото на победата" седмица преди вота за президент.

Предизборният хепънинг бе под егидата на жените социалисти, общинското ръководство на партията и Инициативния комитет, подкрепящ двойката за "Дондуков"- генерал Румен Радев и Илияна Йотова.

Атракцията бяха фолклорни групи от читалища в благоевградски села, както и множество деца, които се забавляваха на воля в специално обособена шатра с аниматори, балони и лакомства. 

"Благодаря ви за покрепата, приятели. От избора на всеки един от нас зависи бъдещето на децата ни, защото е време да спрем упадъка на българската държавност. На 6 ноември имаме възможност да сложим край на празнословието и да се обърнем към към истинските проблеми - бедността, несправедливостта и липсата на сигурност за всички българи.

На "Хорото на победата" което започна днес, да се поздравим и след вота или в краен случай на балотажа, който е на 13-и, числото на нашия кандидат за държавен глава ген. Румен Радев", поздрави председателят на социалистите в Пиринско Николай Бошкилов.

Изборна победа, вяра и устрем за доброто на България, пожелаха Кристиан Вигенин и активисти на червената партия.

Народният изпълнител Иван Гоцев, който е част от Инициативния комитет, пръв поведе с незабравимите си песни празничното хоро край река Бистрица.

Междувременно продължават и срещите на партийния актив в кварталите и селата в Благоевградско. Хората в населените места изтъкват безработицата, липсата на социални условия за живот, надяват се, че децата им ще се завърнат и реализират в родните места.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK