Отново бум на пияни и неправоспособни водачи на пътя

Снимка: Infomreja.bg, архив

Отново през изминалите почивни дни е отчетен бум на пияни и неправоспособни водачи по пътищата в Благоевградска област.

Трима водачи за два дни са спипани без свидетелства за правоуправление и двама, седнали зад волана след яки запои, съобщават от МВР.

Около 09:30 часа, по ул. “Панаирски ливади“ в Гоце Делчев, 52-годишният И. Ч. от града управлявал лек автомобил „Ауди“ без шофьорска книжка. Също в петък към 22:30 часа, на ул. “Свобода“ в Сандански, униформените спрели за проверка 31-годишния Ю. М. от Якоруда, който управлявал товарен автомобил "Фиат Дукато" без свидетелство за управление на МПС.

В 06:40 часа по пътя между благоевградските села Логодаж и Обел е засечен и 23-годишният И. Р. от Кресна, който управлявал товарен автомобил „Зил“ без книжка. Срещу заловените неправоспособни водачи са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл. 343Б, ал. 2 от Наказателния кодекс.

С бързи производства се сдобиха и камара пияни джигити през почивните дни. Рекордьор е 57-годишният водач от Гоце Делчев Г. У., който в петък в 23:29 часа в гърменското село Марчево шофирал лек автомобил „Фиат Брава“ с наличие на рекордните  2,02 промила алкохол в издишания въздух.

В събота около 01:24 часа между Гоце Делчев и Гърмен, при полецейска проверка е установен и пияният водач А. Х. на 45 г. от от гърменското село Горно Дряново. А.Х е управлявал лек автомобил „Пежо“ с наличие на 1,99 промила алкохол.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK