Намерената в река Струма Елена Равначка починала от удавяне

снимка: infomreja.bg, архив

48-годишната Елена Равначка от Благоевград, която бе открита мъртва на 21 юни в река Струма, е починала от удавяне.

Причината за смъртта й е установена след извършения оглед на местопроизшествието и след аутопсия на трупа, по който не са открити следи от насилие, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Мъртвото тяло на благоевградчанката бе открито от рибар в района на третия бараж под село Мощанец. При огледа бе установено, че трупът е в напреднал стадий на разложение.

48-годишната Елена Равначка от Благоевград бе в неизвестност от 21 март, когато към 10 часа сутринта напуснала дома си в кв. "Орлова чука".

Благоевградчанката бе дългогодишна продавачка в ГУМ в Благоевград. Преди години заминала на гурбет в южната ни съседка. По непотвърдена информация там живяла с грък, който преди месеци изтеглил големи кредити. Близките му подозирали, че част от парите са в Елена, с които тя се завърнала в България.

В неизвестност продължава да бъде 42-годишната Надя Лулева от Благоевград, която бе обявена за издирване вчера. Лулева напуснала дома си на 20 юни, около 13 часа.

Жената е с бяло, овално лице, сини очи, дълга кестенява коса и пълно телосложение. В деня на изчезването си е била облечена с черен панталон и черни сандали.

По информация на полицията вчера по обяд от дебитната карта на Надя Лулева е регистрирано теглене на пари от банкомат в столицата.

Умоляват се всички граждани, които разполагат с информация за издирваната жена да позвънят на телефони 073/8 67-236, 073/8 67-435, 073/8 67-434 и тел. 112, като анонимността им е гарантирана.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK