Найден Найденов се отдаде на ремонт

снимка: sportni.bg

Селекционерът на националния отбор на България по волейбол Найден Найденов смени емоциите от олимпиадата в Лондон с ремонти дейности. Найденов бе забелязан в стъкларско ателие в Благоевград, където остави за поправка счупен прозорец.

Наставникът вече е насочил вниманието си към лични дела. В началото на седмицата той и възпитаниците му се прибраха от Лондон, след като записаха изключително постижение с четвъртото си място в  крайното класиране на мъжкия турнир.

Нашите победиха последователно Великобритания, Полша, Австралия, Италия и Германия преди да дойде поражението от бъдещия шампион Русия на полуфинала и загубата от Италия в мача за бронза.

В същото време Найденов и колегата му Камило Плачи все още нямат яснота за бъдещата си работа в националния отбор. В началото на следващата седмица двамата ще преговарят с ръководството на БФВ за новите си договори.

По време на престоя си в Благоевград Найден Найденов се видя и с младежите на България, който се подготвят в залата на ЮЗУ "Неофит Рилски". 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK