Най-умният човек в света изпита над 50 деца от Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

Повече от 50 деца от различни възрасти и училища в Гоце Делчев и общината днес се запознаха лично с д-р Евангелос Кациулис /IQ-198 /, признат за най-умния мъж в света.

Любопитната среща бе организирана по повод Денят на българската просвета и култура със съдействието на вестник „Хроника”, кмета Владимир Москов и Съюза на жените в Драма, който се представляваше от зам.председателят Алики  Цимура, който е и заместник-кмет на гръцката община.

В препълнената с ученици, учители и родители зала, д-р Евангелос Кациулис представи най-важните белези, по които трябва да бъдат различавани умните от харизматичните хора.

Преди децата да решат примерните тестове за интелигентност, д-р Кациулис представи своите методи на работа и дейността на Академията, която той ръководи за откриване на деца с висока интелигентност.

За ИНФОМРЕЖА най-умният човек в света сподели, че целта му е да издирва и да помага на талантливи деца с различни деца с различни способности, както и да сйдейства за развитието на обществото.

„Работим повече от 12 години в тази посока  и резултатът е на  лице-36 международни клона на Академията, мрежа с доброволци и седем общества на хора с висока  интелигентност”, сподели  д-р Евангелос Кациулис. Той призна, че се надява да открие талантливи деца и от Гоце Делчев, с които да работи в бъдеще.

След като провери тестовете на над 50-те ученици от Гоце Делчев, гръцкият гост обеща да уведоми за резултата всеки ученик индивидуално по електронната поща.

С тези,  които са постигнали най-добри резултати, най-умният човек в света заяви, че ще работи и занапред.

По професия 36-годишният д-р Евангелос Кациулис е психиатър, специализирал философия и  технология на медицинските изследвания, докторант е по психофармакология.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

15975308:06 - 24.05.2013
"За ИНФОМРЕЖА най-умният човек в света сподели, че целта му е да издирва и да помага на талантливи деца с различни деца с различни способности, както и да сйдейства за развитието на обществото." Браво!!!
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK