Най-силните мъже превземат Кюстендилско

Площадите на Кюстендил и Дупница ще се превърнат в арена на родните титани, които ще демонстрират атрактивната спортна надпревара „Бъди силен! Бъди 6!" в петък - 3 май 2013 г. „За тези, които се престрашат да се включат, ще има награди. Както усилията се награждават с отлични оценки, така и ние ще наградим хората, които проявяв смелост“, издават организаторите.

Истинско шоу очаква жителите на Кюстендил и Дупница. Дърпане на 7-тонен камион, обръщане на 450-килограмова гума, вдигане на бетонна топка с голи ръце и още свръх-човешки възможности на физическа издръжливост и пределна волева концентрация, ще покажат силовите атлети на състезанието „Бъди силен! Бъди 6!".

От Федерацията канят хората от цялата област, да подкрепят състезателите на 3 май, да се престрашат и опитат силите си, и да повдигнат духа си с голяма доза настроение, адреналин и самочувствие.

Участието им в Кюстендил ще започне в 10:00ч. на площад "Велбъжд" пред сградата на Общината. В 16:00 ч. най-силните мъже ще продължат да демонстрират възможностите си в Дупница, отново на централния градски площад.

Състезанието се организира от Българската федерация на силовите атлети Iron Man и Георги Найденов, който е водач на листата на Коалиция "Център - свобода и достойнство". Турнирът е в подкрепа на каузата „Силните срещу дрогата".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK