Отново стартира дарителската кампания „Купи и дари“ в Дупница

Снимки: Ротаракт клуб - Дупница

Подпомагат възрастни хора и социално слаби семейства с хранителни продукти

С наближаването на коледните и новогодишни празници, Ротаракт клуб – Дупница, за пореден път стартира ежегодната дарителска кампания “Купи и Дари”. Целта на инициативата е да бъдат подпомогнати възрастни хора и социално слаби семейства в нужда с хранителни продукти и хигиенни материали от първа необходимост.

Тази година кампанията ще се проведе в периода 12.12 – 19.12.2020 г. в магазини CBA (ж.к. ,,Бистрица” и ж.к. ,,Горна махала”), Топ маркет (ул. ,,Св. Иван Рилски”, № 137), Адела (Минчов площад и ж.к. ,,Бистрица”) и АН маркет (ул. “Седма Рилска дивизия”, № 50).

„Приканваме жителите на град Дупница, пазарувайки за себе си, да се включат в нашата кампания, като закупят и допълнителен продукт по избор, който могат да дарят в нашите колички след касовата зона, брандирани с логото на кампанията. Събраните продукти ще бъдат дарени на нуждаещи се в Община Дупница.

Помогнете ни да зарадваме хората в нужда покрай празниците, да внесем топлина и радост в домовете им и да запалим надеждата за по-добри дни в бъдеще!“, призоваха от Ротаракт клуб – Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK