След 20 дни! Откриха случайно отвлечено момиче в Добрич

Снимка: Infomreja.bg

Полицията в Добрич е открила 18-годишно отвлечено момиче, което е било жестоко малтретирано и дрогирано в продължение на повече от 20 дни, предаде агенция „Фокус”. Детайли по случая бяха разкрити от говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова.

По случая е задържан 32-годишен мъж.

По сигнал на граждани е извършен обиск в дома на родителите на задържания, където е открито малко количество наркотични вещества. По-късно разследващите проверяват и неговия собствен дом в центъра на Добрич, където случайно откриват момичето в безпомощно състояние.

Момичето веднага е отведено в Спешния център на града.

Отвлечената е потвърдила пред разследващите, че е държана против волята си. Състоянието ѝ е много тежко, тъй като е дрогирана в продължение на повече от 20 дни.

„Била е жестоко малтретирана – има външни следи от нараняване, има следи от загасяне на цигара в лицето ѝ”, разкри говорителят на главния прокурор.

Има също такава белези от охлузвания по лакти, колена, следи от повърхностни наранявания в областта на лицето, носа, устата, на границата на косата с челото.

В момента момичето е стабилно, контактно и адекватно. Няма риск за живота ѝ. Според специалисти психологическата травма е значително по-дълбока и лечението ѝ ще бъде продължително./ бТВ

 

 

КОМЕНТАРИ

SS10:47 - 26.07.2018
Мама Ви да еба и ненормалното племе.........
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK