Най-младата партия „Глас народен” се регистрира за вота на 12 май

снимки: infomreja.bg

Най-младата партия у нас „Глас народен” регистрира в РИК - Благоевград документите за участие на парламентарните избори.

Точно в 12.30 часа днес Бойко Иванов, Елена Тодева и Десислава Грозданова влязоха в Районната избирателна комисия с необходимите документи и след десет минути вече получаваха поздравления и пожелания за успех на предстоящия вот на 12 май.

„Това са най-младите и усмихнати кандидати за депутати”, беше единодушното мнение на членовете на избирателната комисия.

„Листата ни е малка, от седем души, но всички са млади хора с амбиция да променят статуквото. Водач пък е адвокат Илко Стоянов”, обясниха те.

Младежите са част от партията на бившия фронтмен на група „Хиподил” Светослав Витков, който на последните президентски избори получи по-голяма подкрепа от куп дългогодишни политици. В битката за държавен глава Светльо събра 54 125 гласа и остави зад себе си политически субекти като „Съюз на десните сили-СДС”, „Гергьовден”, ССД и Обединени земеделци. Така той безмилостно отвя конкуренцията на редица кандидати, които в обърканите си мисли се виждаха поне на балотажа.

Новият проект „Глас народен” на Витков хвърля ръкавица на десни и леви за изборите на 12 май, а основната му задача е да промени политическото статукво у нас и да привлече на своя страна младите. 

Логото на партията е кукуригащ петел – метафора на амбицията на младите хора да събудят заспалото ни общество и да прогонят мрака.

„На повечето българи вече им омръзна от това едни и същи политически ветерани да решават съдбата им. Крайно време е младите хора да вземат нещата в свои ръце”, заяви водачът на листата Илко Стоянов.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Elena13:19 - 07.04.2013
По-добре нещо ново,младо,първоначално леко непознато,но обнадеждаващо....отколкото нещо старо,добре познато и безнадеждно!;)
Lavrentij00:02 - 07.04.2013
Глас народен, глас Божи... Пилците се броят на есен, а гласовете на 12-ти май!
Аспарух23:51 - 06.04.2013
Много успехи, за вас ще се гласува на изборите :)
успех20:29 - 06.04.2013
готини образовани супер сте - успех

FACEBOOK