Вандали изпочупиха пръскачките в Разлог

Кметът забрани и къпането в язовири и градски водни атракционни

Поредна вандалска проява. Младежи счупиха пръскачките на автоматизираната напоителна система в парка на град Разлог

Общинска администрация разпространи снимки на вандалската проява на младежи в парка на град Разлог. Инцидентът е станал в петък (09.08.2019 г.) около 23:35 ч. На записите от изградената система за видеонаблюдение в Община Разлог ясно се вижда как група от младежи целенасочено разбиват част от автоматизираната напоителна система.

Записите са предадени на Районно управление-Разлог, чиито служители ще издирят участниците в инцидента.

Във връзка с безопасността на хората и поредица от други неправомерни прояви кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев издаде заповед, с която се забранява къпането в язовири, реки и хидротехнически съоръжения, намиращи се на територията на общината.

С настъпването на лятото и предстощия плувен сезон се увеличава вероятността от инциденти при ползване на водните площи. 
До водните площи, забранени за къпане, са поставени лесно забележими табели, осигурени от кметовете на населените места в община Разлог, собственици, ползватели или концесионери.

На свободните за достъп обекти са назначени правоспособни спасители, които имат заверени за сезона талони от Областния комитет на БЧК.

Осигурено е и оборудване на спасителни постове, станции и медицинско обслужване.

Контрол по спазване за заповедта ще бъде извършван от оторизираните за целта лица от Общинска администрация- Разлог.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK