Най-малките артисти от школата на младежкия театър с премиера ,,Снежанка и джуджетата”

снимки: Благоевградски младежки театър

Най-малката група от школата по актьорско майсторство към ,,Благоевградски Младежки Театър" представи своята премиера ,,Снежанка и джуджетата". Представлението се състоя в голямата зала на читалище ,,Никола Вапцаров" - Благоевград пред пълен салон.

Модерният и съвременен прочит на приказката развълнува публиката. Изключително пъстро и весело представление, което зарадва не само малките, но и големи зрители. Това бе първото излизане на сцена на малките актьори. То е част от обучителната им програма, включваща публичен показ след всяко едно от завършените нива на обучение.

За радост на всички представлението ще се играе всяка неделя в голямата зала на читалище ,,Никола Вапцаров" - Благоевград. Така всеки, който иска да ги види и да прекара един вълнуващ час е добре дошъл.

,,Представлението е изградено от компоненти на актьорското майсторство, с които сме се занимавали последните няколко месеца - безпредметни и безсловесни етюди, въображение, ритмика, наблюдение, концентрация, работа в група, игри и т.н. Успяхме да ги запалим за театралното, което е най-трудно в началото. Продължаваме работа и през лятото. На децата им е забавно и интересно, което е най-важното. Очаквайте още изненади от моя театър. Радвам се, че всичко върви добре. Остава ни само да работим", каза Брано Митов, художествен ръководител на ,,Благоевградски Младежки Театър".

 

КОМЕНТАРИ

Културчо13:16 - 10.06.2012
Браво! Само така! Давай Брано
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK