Благоевградски младежки театър с премиера „Министър за един ден”

снимка: infomreja.bg

Благоевградски младежки театър представя политическата сатира "Министър за един ден". Премиерата е на 18 септември от 19 часа в Младежкия дом.

Режисурата и сценичният вариант на компилацията по текстове от „Големанов” на Ст. Л. Костов и от „Г-жа Министершата” на Бранислав Нушич са дело на Бранимир Митов, създател на Благоевградски младежки театър.

"Това е един спектакъл, особено поучителен за кандидат-депутати и кандидат-министри. Той е по-реален и по-истински от този, който гледаме по телевизията в днешното изборно време", признават от ръководството на театъра.

Постановката е разработена за 5-годишния юбилей на Благоевградски младежки театър.

В „Министър за един ден” участват Пролет Трифонова, позната в различни роли на постановки от репертоара на Благоевградски младежки театър, Валентин Гошев, познат от малкия екран като таткото на Коцето в комедията „Домашен арест” и не само, както и талантите от актьорската школа на Благоевградски младежки театър, тинейджърите Александър Карасански, познат вече на публиката като Ромео от „Ромео и Жулиета”, Елена Лазова – от групата на демоните в „Ромео и Жулиета”, Ана Мария Никова – дойката от „Ромео и Жулиета”, Стефан Николов – брат Лоренцо от „Ромео и Жулиета”, талантът, който представи Благоевград и България на конкурс по литературно четене в Русия.

 

снимка: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK