Най-красивите мартенички ще откриете на базар в Община Благоевград

Снимка: Община Благоевград

Подготовката за него стартира месеци по-рано в самите социални заведени

Ежегодният базар тази година е ситуиран в павильон във фоайето на Община Благоевград и пред зала „22-ри Септември“ на площад „Георги Измирлиев“. От днес до 01.03.2023 г. базарът ще е с работно време от 9.30 до 16 часа.

Базарът се организира от Община Благоевград, а в инициативата участват Дневен център за деца с увреждания „Зорница“, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Зорница“, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Светлина“, Защитено жилище за лица с психични разстройства „Искра“, Дом за стари хора „Света Петка“, Защитено жилище за лица с умствена изостаналост „ Струма“, Център за социална интеграция и рехабилитация, Защитено жилище за лица с умствена изостаналост „ Слънчев дом“ и Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания.

Потребителите на социални услуги организират мартенския базар ежегодно. Подготовката за него стартира месеци по-рано в самите социални заведения. Целта е да бъде осигурен пълноценен и достоен живот на потребителите на социални услуги, а средствата от продажбата на мартениците ще бъдат за тях.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK