Любимият шоколад според зодията

Снимка: Infomreja.bg

Шоколадът е едно от най-любимите неща, които консумираме почти ежедневно. Той е вкусен, а в умерени количства полезен, помага и за повишаване на нивата на хормона на щастието- серотонин. Трябват ли ви още причини, за да заобичате сладкото изкушение? Но какъв точно шоколад предпочитаме, зависи и от нашата зодия.

Овен - Подобно на млечния шоколад, животът ви е пълен с вълнение и радост. Сладкият вкус представлява вашата оптимистична и рискова личност.

Телец - Вероятно обичате Брауни толкова, колкото и ние. Малко сте сложни, точно като тях: нотка на горчивина, последвана от сладък, шоколадов вкус? Да,

звучи точно.

Близнаци - Независимо дали го признавате или не, обичате малко подправка в живота си. Чили шоколад премахва всички ненужни мисли от главата ви. Вземете хапка и нищо няма да ви безпокои!

Рак - Студено е отвън… така че се насладете на чаша горещ шоколад с бита сметана. Глътка и  затопляте сърцето си - звучи като перфектно лечение за дълъг ден!

Лъв - Неизбежно сте #extra, точно като шоколадово масло с ядливо злато. Това е най-луксозният шоколадов десерт. Ако някой ви каже да го намалите, не го правите.

Дева - Вие обичате простичните неща, така че нека се придържаме към класиките. Не ни разбирайте погрешно, вие сте прекрасни. Но ние сериозно се съмняваме, че бихте искали чили шоколад. Залагате на класическия черен.

Везни - Всичко, от което се нуждаете, е гигантска кутия с различни шоколади. Животът ви понякога е малко непредсказуем и вие обичате разнообразието.   

Скорпион - С едно малцово уиски, което е вашето питие, ние смятаме, че тъмният шоколадов вкус е вашата слабост. Продължавайте и оставете това мистериозно, секси вътрешно шоу.

Стрелец - Цветните шоколадови бонбони просто крещят Стрелец. Те са удобни за пътуване и толкова социални. Шоколадовите бонбони обединяват.  

Козирог - Винаги трябва да сте фокусирани, за да постигнете целите си и ние сме тук, за да ви помогнем с това. Отидете и поръсете малко сол върху шоколада си. Да, прочетете го правилно. Тази проста рецепта е изискана - нотката на сол ще подобри вкуса на шоколада и е толково вкусно!

Водолей – Шоколад с ядки и стафиди не звучи толкова любимо, но е доказано, че е супер. Не ти пука какво мислят хората (а и не трябва!) Точно като този специален шоколад!

Риби - Сладки и деликатни с нотка на този богат вкус, кокосовите бонбони изглежда най-много резонират с вас. Те ще повишат вашата романтична страна и ще ви дадат правилната енергия, необходима за оцеляване в този хаотичен свят.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK