Д-р Александър Величков: Вътрешното отделение беше ремонтирано миналата година

Снимка: Infomreja.bg

Такъв коментар направи директорът на кюстендилската болница след разпространените снимки за състоянието в една от стаите

Вътрешното отделени беше ремонтирано през миналата година, стаите са освежени и състоянието им е добро за пациентите. Такъв коментар направи пред ИНФОМРЕЖА директорът на кюстендилската болница д-р Александър Величков, след като в социалните мрежи бяха разпространени снимки на състоянието в една от стаите.

„Снимани са отделни елементи от стаята. Действително на едното нощно шкафче има счупено на вратичката. Понеже има пациенти, които влизат и излизат, затова стаята е в разбутан вид. Това са стаи с по четири легла и са отремонтирани миналата година. Категорично обаче стаите не са в окаяно състояние. Да действително, примерно, стойките за системи са стари, но ние много държим на тях, защото са стабилни. Те са с много здрава основа, но с течение на времето корозират и се образува ръжда. Ние обаче периодично ги боядисваме“, обясни още д-р Величков.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи снимките за състоянието на една от болничните стаи бяха публикувани от Радмила Павлова, която изказа възмущението си. На тях се виждаха изпочупени шкафове, раздърпани дюшеци и ръжда по стойките за системи, а самите фотоси бяха озаглавени: „Това ли е болницата на 21 век?“.

 

Снимки: Личен архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK