Борисов не води война, но всеки ден си снимал гардероба и шкафовете

Снимка: БГНЕС

Министър-председателят всеки ден си снимал гардероба, дрешника и шкафовете

"Аз война с никого не водя, никого не нападам, а вие казвате, че водя война". Така премиерът Бойко Борисов лаконично отговори на журналистически въпрос дали води война с някого.

По думите му като отговори на журналистически въпроси вечерта, медиите реагирали, че има война между премиер и президент.

Иначе министър-председателят всеки ден си снимал гардероба, дрешника и шкафовете.

В средата на юни 2020 г. в социалните мрежи се появиха снимки, на които българският премиер спи, а на нощното шкафче до него има пистолет и в отвореното чекмедже се вижда солидно количество банкноти.

В отговор на тези снимки Борисов каза: "Видяха, че с избори не могат да ме бият и затова и пробват с компромати. Само в спалнята с малко момченце не са ме изтипосали да взема и сега тук да се хвърля". Според Борисов, президентът Румен Радев го бил снимал с дрон.

В отговор президентът поиска разследване и заяви, че неговата фантазия има предел, за разлика от фантазията на премиера.

Депутатът от ГЕРБ Мануил Манев, който е преподавател по сигурност, заяви, че НСО и президентът Румен Радев дължат своите отговори на тази гнусна история със снимките от спалнята на премиера.

Според лидера на АБВ и бивш вътрешен министър Румен Петков, снимките са: Скандал, срам и позор. Имаме ситуация, в която липсата на държава е повече от очевидна".

Въпреки широкият отзвук в международните медии към момента не е ясна автентичността на снимките, нито техният автор. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g