Награждават абитуриентите от ОДК - Благоевград

снимка: ДЮФА Пиринска китка

Детско-юношеският фолклорен ансамбъл “Пиринска китка” към Обединен детски комплекс ще представи своя годишен концерт-спектакъл тази вечер от 18 часа в зала "Яворов". Концертът ще бъде предшестван от тържествено награждаване на абитуриентите от Обединен детски комплекс - Благоевград.

Ще бъдат отличени най-талантливите и най-дългогодишните 42-ма възпитаници от школите и съставите на ОДК – 19 от направление „Наука, техника и технологии” и 23 от направление „Изкуства”. Те ще бъдат наградени със статуетка и Юбилейната грамота на Община Благоевград за 100-годишнината от освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония.

Концертът-спектакъл на ДЮФА „Пиринска китка” ще бъде поздрав за всички абитуриенти от школите на ОДК. В него ще участва и смесената вокална група. Ще бъдат представени 12 танца, от които 6 нови, обхващащи фолклорното многообразие на цяла България.

 

КОМЕНТАРИ

maika12:42 - 13.06.2012
радвам се за децата които устояха на лицемерието на повечето от танцуващите в ансамбъла момичета.там важеше правилото,,приятелки на детето на госпожа АНИ,,само те играеха и се чувстваха добре а др. просто подскачаха отстрани.прекрасен ансамбъл но в минало време,госпожа ВУКОВСКА беше истински ЧОВЕК И ВЪЗПИТАТЕЛ,което не мога да кажа за сегашните учители.желая здраве на всички,успехи и усмивки
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK