Наградиха спортните шампиони на НПГ „Димитър Талев“

Снимки: Радио В 99

Днес в двора на НПГ „Димитър Талев“ звучеше известната песен „Ние сме шампионите“ на рок група КУИН. Поводът – тържествено посрещане на спортните шампиони на училището.

Един от шестте отбора, класирани за участие в ученическото държавно първенство по хандбал, беше този на НПГ. В крайното класиране той е на  почетното трето място, след представителите на Горна Оряховица и Бургас.

Тази година момчетата на старши учителя и треньор Илия Павлов заеха първите места в общинското, областното и зоналното състезание за юноши 8.-10. клас. При това половината от тях тренират отскоро!

Радостно е и индивидуалното  отличие на хандбалиста Борислав Партенов от 9. г клас, избран в „Идеалната седмица“.

Училището се гордее и със своите републикански победители по тенис на маса – Ерай Нафузчи от 8.а клас, Тони Маламов от 8.в клас, Михаил Дарев  и Борислав Вълчев от 10.в , и с победителката по канадска борба Мария Попова от 9.б клас. Техен треньор е старши учител Димитър Самандов.

На специалното тържество, подготвено от ръководството на училището, младите спортисти бяха наградени от директорката на НПГ „Димитър Талев“ – Мария Георгиева.

 

КОМЕНТАРИ

Смях15:36 - 26.06.2019
Вече там на трето място му се радват училището фърка надоло с тази жълтата
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK