Наградиха служители на ОДМВР – Кюстендил

Снимки: ОДМВР-Кюстендил

Награди за служители на ОДМВР – Кюстендил, по случай Празника на МВР.

4-ма служители са носители на награда от главния секретар на МВР – „писмена похвала“, директорът на ОДМВР ст. комисар  Е. Стамболийски награди 10 служители с „писмена похвала“ и 3 – с „обявяване на благодарност“.

10 служители на Областната дирекция получиха грамоти от административния секретар на МВР. Всички награди са мотивирани с конкретен професионален принос в изпълнението на задълженията им.

Наградите бяха връчени на тържествено събрание от директора на ОДМВР ст. комисар Е.  Стамболийски.

Той изпрати и поздравителни писма до двамата служители на дирекцията – Климент Панев и Симка Анастасова, които са доайени по стаж.

В писмото му се казва:

„За мен е чест да Ви поздравя като най-дългогодишни служители на дирекцията, благодаря Ви за достойнството и професионализма, с които продължавате да работите.“

В поздравлението си към служителите на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Стамболийски припомни думите на първия български премиер след Освобождението и първи министър на вътрешните работи Тодор Бурмов от обръщението му към съотечествениците си:“Обстоятелствата, в които народът ни започва своя независим политически и граждански живот, са твърде важни, а мъчнотиите – твърде големи“.

140 години по-късно думите на министър-председателя Бурмов са актуални,  аз съм сигурен, че въпреки мъчнотиите, ние ще продължим с усърдие и отговорност да вършим работата си в полза на обществото, подчерта ст. комисар Стамболийски.

Той благодари на всички партньори и граждани, с които върви по един път за опазване на законността и сигурността в нашата област. Пожела на колегите си здраве, устойчивост и удовлетворение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK