Наградиха служители на МВР - Кюстендил, за професионалния им празник

Снимка: Infomreja.bg, архив

Трима служители на ОДМВР са носители на награди от министъра на вътрешните работи с Почетен знак на МВР,  трима служители на дирекцията  са наградени с грамоти от административния секретар на МВР, със заповед на директора на ОДМВР старши комисар Елиан Стамболийски 25 служители са наградени с Писмена похвала, 3-ма - с Обявяване на благодарност.

54 са наградените служители на РДПБЗН – Кюстендил,  по случай Празника. Двама от тях са наградени от директора на ГД ПБЗН с Писмена похвала, със заповед на директора на РДПБЗН комисар Светослав Георгиев  с Писмена похвала са наградени 52-ма служители по случай празника и за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи.

3-ма служители на РДГП – Кюстендил са носители на наградата Писмена похвала от директора на ГДГП, 57 са наградени с Писмена похвала от директора на РДГП комисар Васил Митов, 20 са наградените служители от началника на ГПУ – Гюешево, с Писмена похвала. 

Директорът на ОДМВР – Кюстендил,  ст. комисар Е. Стамболийски поздрави служителите по случай 139 години от създаването на МВР и професионалния им празник.

"Уважаеми колеги от Кюстендилска област,

В навечерието на 139-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи и професионалния празник на служителите ви поздравявам  за   усилията и отговорността ви в трудната професия в полза на обществото, за избора ви да се грижите за спокойствието и сигурността на гражданите, за защитата на техните права и достойнство.  Това е  чест, но и постоянна проверка на вашата морална, професионална и физическа издръжливост.

Когато погледнем отвъд успешните акции, тежките инциденти и покорените стихии, виждаме огромния товар на дълга и отговорността, който носите на плещите си.

Това  налага непрекъснато развитие и усъвършенстване на дейността на всички служби и звена, включени в системата на министерството, професионален и високоотговорен подход при решаване на служебните задължения, нетърпимост към всички прояви, уронващи престижа на полицейската институция.

Благодаря ви, желая ви здраве и устойчивост, желая ви удовлетворение от труда ви!

Благодаря и на всички наши партньори и граждани,  с които  вървим по един път за опазване законността и сигурността в нашата област", се казва в приветствието.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g
loading...