Наградиха победителите в конкурса за общински стипендии в Кюстендил

снимки: infomreja.bg
Заместник-кметът на Кюстендил Виктор Янев награди днес победителите в теста за общински стипендии в областния град. Идеята се осъществява за трета поредна година и цели да поощри най-добрите ученици.
 
Тази година всички печеливши са от едно от най-елитните училища ПМГ „Емануил Иванов“. Раздадените парични премии бяха общо 30, сред които имаше и много поощрителни награди в размер на 50 лв.
 
 „Благодаря ви за това, че проявихте куража и любопитството да се справите с предизвикателството на неизвестното. Ние сме убедени, че във вас, младите, се крие както креативността, така и дързостта за знанието. Пожелавам ви и занапред  да се справяте с предизвикателствата, които ви предлага животът и да не забравяте, че знанията, които трупате са благодарение не само на вас, но и на преподавателите ви. Продължавайте да търсите знанията и да опознавате света около вас и самите себе си“, коментира заместник- кметът Виктор Янев.
 
Първа получи наградата си Антония Иванова, която зае второ място във втора възрастова група /8-9 клас/. Първото място и наградата от 260 лв. се падна на Савина Александрова, която обаче не успя да присъства на награждаването. Във първа възрастова група пък и с най-висок брой точки от всички участници – 35,5 е Юлиян Виденов от 11 клас на ПМГ. Той получи парична награда в размер на 250 лв.
 
„Категорични сме, че и другата година ще си пробваме късмета и знанията, защото този тест ни дава много и най-вече ни показва дали мислим в правилна насока“, коментираха част от наградените.
 
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK