Кюстендилецът Кристиян Янкулов с номинации в четири категории за наградите на БГ Радио

Снимка: Личен архив

За първи път кюстендилски изпълнител намери място сред номинираните в тазгодишните награди на най-българското радио за музика и то в цели четири категории.

Това е 25-годишният Кристиян Янкулов, който доби огромна популярност с участието си в музикалния формат „X-Factor България“, както и в редица фестивали, концерти и мюзикъли.

"С огромно вълнение и радост ви споделям факта, че съм номиниран в четири категории на тазгодишните награди на БГ радио, а именно - БГ изпълнител, БГ песен, БГ видеоклип, БГ текст! За всеки, който харесва песента “Събуди се” и нейният изпълнител, нека гласува!", призова Кристиян.

С избор на слушателите стартира първия етап от най-дългоочакваното събитие на родната музикална сцена.

Гласуването ще продължи до 17 април, в което слушателите избират по пет любимци, които според тях трябва да получат номинации в следните девет категории: БГ Дебют, БГ Песен, БГ Текст, БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Група, БГ Дует /Вокална група/, БГ Албум и БГ Видеоклип за изминалата 2018-та година.

В специалната секция на БГ Радио в продължение на един месец слушателите ще имат възможността да гласуват за всичките девет категории и да изберат по общо пет фаворита от всяка една.

За поредна година тежката задача е изцяло в ръцете на публиката, чиито гласове ще определят кои изпълнители ще бъдат номинирани и ще се състезават в тазгодишната церемония.

В края на април ще стане и ясно кои са избраните изпълнителите и техните песни, които ще продължат състезанието във втория етап от гласуването.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK