Наградиха победителите в Държавния шампионат по триатлон в Сандански

Снимки: Община Сандански

При изключително голям интерес и с перфектна организация от страна на Община Сандански и БФ „Триатлон“ се проведе държавният шампионат на супер спринт триатлон и традиционият трипъл микс триатлон.

Стотици жители и гости на град Сандански се събраха в парк „Свети Врач“, за да наблюдават оспорваната надпревара при младежите и девойките, както и при мъжете и жените.

Победители при младежите на супер спринт триатлон станаха Борислав Палашев от едноименния клуб с подгласници Стилиян Дечев от „Триекстрийм“ Пловдив и Александър Янчев - „Триатлет“ - Баня.

При жените - Христа Стойнева от спортен клуб „София“ взе победата в супер спринта и трипъл микс триатлона с подгласнички Йолена Гешева - „Триатлет“ Баня и Ася Мицева също от спортен клуб „София“.

При мъжете се наложи състезателят на спортен клуб „София“, вицесветовният шампион по крос триатлон - Емил Стойнев, с подгласници Александър Сръндев - също от спортен клуб „София“, и Иво Илиев от спортен клуб „Борислав Доков“ - Плевен, и Стилиян Дечев от спортен клуб „Триекстрййм“ - Пловдив, в трипъл микс триатлона.

С много емоции и награди завърши Държавният шампионат на супер спринт триатлон и традиционният трипъл микс триатлон. В края на състезанието председателят на Българската федерация по „Триатлон“ – Емил Стойнев, връчи плакет на кмета на община Сандански – Кирил Котев, за водената последователна политика в развитието на спорта триатлон в региона.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK