Наградиха най-четящите кюстендилци за трета поредна година

Снимки: Infomreja.bg

За трета поредна година РБ „Емануил Попдимитров“ организира Коледен празник за читателите на библиотеката, на който бяха наградени най-четящите кюстендилци и активни потребители за 2017 година. Най-активните тази година бяха отличени в две възрастови категории.

От детския отдел на библиотеката бе излъчена Катерина Захариева, а от заемна за възрастни - Пасионария Тевекелийска и Юлиян Манчев. Те бяха наградени с ваучер в размер на 20 лева, с който ще могат да изберат своите четива.

Имаше и поощрителни награди  - книги и грамоти за едни от най-активните читатели през годината, награждаването бе извършено от София Пейчева – директор на регионалната библиотека в отдел „Изкуство.

Майката на пет деца Пасионария Тевекелийска е софиянка, 1982 година идва и живее във Ваксево със семейството си. От две години вече се е установила в Кюстендил. Казва, че чете от дете, към момента най-предпочитаното за нея четиво за криминалните романи.

По думите й през 2017 година е прочела близо 500 книги от библиотеката. „За пръв се оценява това, че много обичам да чета, чак ми се насълзиха очите. Развълнувана съм.“, каза за ИНФОМРЕЖА Пасионария Тевекелийска.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK