Наградиха деца от Радомир за креативни снимки във фотоконкурс

Снимки: Община Радомир

Във фотоконкурса участие взеха 41 деца от детските градини и училищата на територията на общината

Директорът на Центъра за подкрепа на личностното развитие – Общински детски комплекс – Радомир (ЦПЛР-ОДК) Тони Кирилов и Първолета Александрова, секретар на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) при Община Радомир, наградиха първите деца и ученици, които взеха участие във фотоконкурса под мотото: “Моята незабравима Коледа”. Иницативата е на МКБППМН при Община Радомир, с партньорството на ЦПЛР-ОДК – Радомир, в изпълнение на социално-превантивната програма на местната комисия.

Във фотоконсурса участие взеха 41 деца от детските градини и училищата на територията на община Радомир, които показаха голяма креативност, творческо въображение и усет към фотографията в своите снимки. Проявата нямаше конкурсен характер и награди ще получат всички участници. Днес своите награди получиха Денис Ивайлов, Александра Кирилова, Йоан-Константин Кирилов, Лидия Викторова и Мая Иванова. В оставащите дни до Коледа своите награди ще получат и всички останали участници. За най-малките са предвидени занимателни игри, за учениците от 5 до 8 клас – USB флаш памет, а най-големите ще получат като подарък външни батерии за мобилни телефони.

Като знак за доброто партньорство в инициативата, Тони Кирилов получи от Първолета Александрова мултимедиен проектор, който ще даде възможност на децата и педагозите от ЦПЛР – ОДК – Радомир, да надграждат своите презентационни умения.

Избрани снимки от конкурса на Денис Ивайлов, Лидия Викторова, Александра Кирилова, Йоан Кирилов и Данаил Емилов, можете да видите на страницата на Община Радомир във Фейсбук. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK