Майка на три деца с номинация за доброволчество

Снимки: личен архив

Елица Димитрова от кюстендилското село Коняво се занимава с доброволчество от близо две години време. Тя бе една от номинираните от Център за работа с доброволци към Сдружение ”Партньори”- Кюстендили и получи Грамота по време на Годишните награди “Доброволческа инициатива 2017”.

Номинацията на Елица е базирана на осъществени благотворителни инициативи, сред тях - Облагородяване на селата за по-красиво и безгрижно детство; Събиране на средства за бебе – шестмесечната Рая Ангелова, страдаща от тумор в мозъка; Благотворително за Жорко; Боядисване на всички беседки, пейки, оградки, катерушки за деца, почистване на площада в село Коняво, община Кюстендил; Подаден сигнал за опасност на детска площадка в центъра и проследяване на отстраняването; Участие в проект „Еко ориентиране” – почистване на обект, участие в спортен турнир с деца с цел опознаване на природата в местността „Хисарлъка”.

Церемонията по награждаването бе организира от Фондация „Лале“ и Национален алианс за работа с доброволци.

„Доброволчеството ми носи вяра за по-добро бъдеще. Искрено си пожелавам и за в бъдеще на намирам сили да се отдавам на благородни каузи. Ако трябва да съм честна, за тези две години ми се е искало на моменти да се откажа, но за щастие винги се е намирало нещо, което да ме мотивира да продължа.“, каза за ИНФОМРЕЖА Елица Димитрова, която е майка на три малки деца на 3, 4 и 5 години.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK