Наградиха активисти на комитет „Васил Левски“ в Кюстендил

Снимки: Infomreja.bg

Активисти на комитет „Васил Левски“ се събраха на среща в килийното училище в Кюстендил с председателя на Общобългарския комитет Васил Василев.

Споделен бе опита на комитета, участието на обществени организации и граждани, проявяващи отношение към паметта на Васил Левски, неговото дело и продължаването и предаването на това дело на младите.

Подписан бе и Кодекс, съставен от г-н Василев по идеи, предложения и мисли на Апостола на свободата.

Общинският комитет награди активисти в организирането на инициативи, както и такива, дали своя пронос с финансова подкрепа. В знак на благодарност грамоти получиха Страхил Танчев,  Гроздан Грозданов, Виолета Атанасова и Сашка Миланова.

С книги „Време разделно“ с личен автограф от Антон Дончев бяха наградени двама ръководители на клубове „Млади възрожденци“ в областния град в лицето на Валя Тодорова от ОУ „Марин Дринов“ и Елка Георгиева от ОУ „Христо Ботев“. „Наградите са израз на приноса им за родолюбивото възпитание и въобще за въпитанието на тези млади хора“ каза Васил Василев.

След срещата, която тече и в момента ще бъдат поднесени цветя на паметника на Васил Левски в града, където ще се включат и деца от клубовете „Млади възрожденци“.

В Кюстендил има 7 действащи клуба "Млади възрожденци".

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK