Наджи Шенсой: Ще гоним чиста победа срещу Монтана. Това не е финал

Наджи Шенсой, снимка: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин ще се опита да направи чиста победа и да вземе трите точки от директния си конкурент за осмото място – отбор на Монтана. Орлетата срещат съперника си в мач тази неделя на стадион "Христо Ботев" от 16:15 часа. 

„Не харесвам определенията като „Мач на живот и смърт“ или „Финал“, които се опитват да се внушат преди този двубой. И след този мач продължаваме да живеем. Има още двубои, но да, това е важна среща и ще се опитаме да вземем чиста спортна победа", категоричен бе старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой на днешната си редовна пресконференция. 

В игра за Пирин се завръщат от наказания Сандански, Дюлгеров и Сандев, от контузия – Тошев, а Башлиев ще остане под въпрос току преди часа на мача. 

„Искам да призова феновете да дойдат и да ни подкрепят силно и спортсменски. Субективни фактори ни попречиха да вземем точки от предишните двубои, които загубихме, и мисля, че сега е момента привържениците ни да се окажат решаващ фактор“, обясни Шенсой. 

От ръководството на клуба обявиха обичайната цена на билети от 5 лв., както и предварителна продажба в събота, когато касите на стадиона ще работят от 9 до 12 и от 16 до 19 часа. Призоваха за спортсменско поведение и подкрепа, но предупредиха привържениците да не се поддават на провокации. 

Междувременно Пирин е сочен за фаворит в неделния мач. Световната букмейкърска къща Sportingbet е поставила коефицент от 2.10 за победа на орлетата, докато шансовете на монтанци са поставени на 3.30. Равенството е оценено на 3.10.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK